Om os

Alfast Udstansning af Tape ApS blev grundlagt for mere end 25 år siden, og de mange års erfaring i branchen vidner om vores konkurrencedygtighed og kvalitetsniveau. Industriens stadigt større efterspørgsel på nøjagtige tolerancer og leveringsdygtighed har gjort, at vi i dag står med et moderne, tidssvarende produktionsapparat, der kan varetage alt fra mindre oplag til omfattende serieproduktion.

Vores kunder er vigtigst

Hos Alfast er kunderne altid i centrum. Vi har kunder i både ind- og udland, og gør en stor dyd ud af at have tilfredse kunder. Kvalitet, service og leveringssikkerhed har gjort Alfast til en af Skandinaviens mest kendte og velrenommerede virksomheder i branchen.

Vi er kendt for at udstanse præcise kvalitetsemner, hvilket er altafgørende for vores kunder. Vores målsætning er altid at levere kundetilpassede løsninger i optimal kvalitet, for det hjælper vores kunder til en øget produktivitet og derved også en øget omsætning.

  • Kvalitet er vores kerne og derfor er vi ISO certificerede
    Kvalitet er vores kerne og derfor er vi ISO certificerede

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information om Alfast Udstansning af Tape ApS, eller står du med en konkret opgave, vi kan løse for dig, så tag fat i os.

Kontakt os

Hos Alfast Udstansning af Tape ApS er kunderne altid i centrum.