Skæring og omspoling

Hos Alfast tilbyder vi skæring og omspoling af både tape og folier. Langt de fleste folie- og taperuller leveres kun i standardbredder, og derfor kan en tilskæring ofte være en nødvendighed. Med vores avancerede maskiner kan vi løse skæringsopgaver med en digitalstyret præcision på 0,1 mm, og vi kan skære helt ned til 2 mm i bredden i de fleste materialer.

Omspoling

Ligesom rullerne ofte bliver leveret i standardbredder, leveres de typisk også i standard længder. Derfor tilbyder vi i Alfast også omspoling af ruller, hvor vi omspoler store ruller til ruller på færre antal meter, så vores leveringer efterkommer netop dine ønskede rullelængder. Vores avancerede skæremaskiner har kapacitet til både at skære og omspole på samme tid.

Laminering

Udover skæring og omspoling tilbyder vi også muligheden for laminering af diverse materialer. Laminering kan kombinere forskellige produkter i ét slutprodukt eller sikre dobbelt-beskyttelse af produktet.

Eksempler på Skæring

  • Rewind-slitter maskine
    Rewind-slitter maskine

    Modsat ‘salami skæringen’ har denne til formål skære materialet under omspoling.

  • Log-rulle skæring
    Log-rulle skæring

    Bedre kendt som ‘salami skæring’, og betegner en opdeling af rullen uden omspoling.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information om Alfast Udstansning af Tape ApS, eller står du med en konkret opgave, vi kan løse for dig, så tag fat i os.

Kontakt os

Hos Alfast Udstansning af Tape ApS er kunderne altid i centrum.