Mere end 20 års erfaring
Skræddersyede løsninger
Konkurrencedygtige priser

Om os

Alfast Udstansning af Tape ApS blev grundlagt for mere end 25 år siden og tilbyder foruden udstansning også rulleskæring og opspoling af tape, folie og gummi. De mange års erfaring i branchen vidner om vores høje konkurrencedygtighed og kvalitetsniveau, der kommer dig som kunde til gode. Industriens stadigt større efterspørgsel på nøjagtige tolerancer og leveringsdygtighed har medført, at vi i dag står med et både moderne og tidssvarende produktionsapparat, der kan varetage alt fra mindre oplag til omfattende serieproduktion.

VORES KUNDER ER VIGTIGST

Vi har kunder i både ind- og udland, og vi sætter altid en ære i at tilbyde høj kvalitet, service og leveringssikkerhed. Dette har gjort Alfast til en af Skandinaviens mest kendte og velrenommerede virksomheder inden for branchen. Din tilfredshed er vigtig for os, og derfor er du som kunde hos Alfast altid i centrum.

Vi er kendt for at udstanse præcise kvalitetsemner, hvilket er helt afgørende for vores kunder. Af den årsag er vores målsætning altid at kunne levere skræddersyede løsninger til vores kunder i optimal kvalitet. Det hjælper vores kunder til en øget produktivitet og dermed også en øget omsætning.

KVALITET ER VORES KERNE, OG DERFOR ER VI ISO-CERTIFICEREDE