Mere end 20 års erfaring
Skræddersyede løsninger
Konkurrencedygtige priser

Rotationsstans

Hos Alfast tilbyder vi også rotationsstans, hvor knivene til forskel fra fladstans er indarbejdet. Rotationsstans beskriver en tilpasset valse, der roterer over materialet og udstanser den ønskede form i baner. Vi sørger for en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine krav og specifikationer. Har du en specifik opgave, så har vi kompetencerne til at løse opgaven for dig. Med vores mange års erfaring i branchen kan vi finde en løsning til selv de mest avancerede forespørgsler.

FORDELENE VED ROTATIONSSTANS

Skal din virksomhed have udført opgaver i større oplag, vil dette blive produceret mest fordelagtigt på vores maskiner til rotationsstans. Er der tale om mindre oplag, anbefaler vi i stedet fladstans. Med avanceret præcisionsteknologi rotationsstanser vi i en lang række materialer – altid ud fra dine specifikationer. Gennem brug af kantstyring sikrer vi samtidig en optimal justering af det valgte emne ved både laminering og stansning. Alle emner leveres efterfølgende i ruller med en henholdsvis 3”- eller 6”-kerne.

Vi arbejder blandt andet i klæbefolie, teflon og aluminium. Nederst på siden kan du se, hvilke andre materialer vi rotationsstanser, og skulle dit ønskede materiale ikke fremgå på listen, så kontakt os endelig. Så finder vi en løsning til din opgave.

ØJE FOR TEKNOLOGIEN

Hos Alfast prioriterer vi teknologien højt, hvorfor vi også sætter en dyd i at holde os opdaterede på området. Blandt andet understøtter vi en række forskellige produktionsmetoder gennem materialeafvikling. På den måde kan vi altid sikre dig den mest optimale løsning af højeste kvalitet.

Afvikling af materiale kan ske ved udblæsning med et trykluftsystem, mekanisk udprikning eller automatiseret udsugning. Disse tre teknologier sikrer en kontinuerlig frigørelse af knivene på opgaver med små huludstansninger i selv de kraftigste materialer.

Står du med en opgave inden for rotationsstans, som vi skal klare for dig? Kontakt os via kontaktformularen eller ring til os på 86 10 93 00.