Mere end 20 års erfaring
Skræddersyede løsninger
Konkurrencedygtige priser

Fladstans

Hos Alfast udfører vi blandt andet fladstansning efter dine specifikationer og behov. Fladstans betegner en metode, hvor knive monteret på en flad plade udstanser den ønskede form i det valgte materiale. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi er leveringsdygtige på lige netop din opgave. Vi er altid åbne for nye opgavetyper og finder typisk en løsning til selv de mest avancerede forespørgsler. Så kontakt os endelig, hvis du står med en opgave, vi skal løse.

FORDELENE VED FLADSTANS

Fladstans er det bedste valg, når det drejer sig om opgaver i færre eksemplarer og i mindre oplag. Hertil er disse stanseværktøjer også billige at fremstille, hvorfor fladstans er en oplagt løsning til eksempelvis test af prototyper. Hos Alfast tilbyder vi blandt andet fladstans udført i gummi og skum. Den komplette liste over materialer finder du i bunden af siden. Skulle dit ønskede materiale ikke fremgå på listen, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi en løsning til din opgave.

Den maksimale dimension på et udstanset emne i fladstans er 130mm x 250mm. Er der tale om opgaver i større oplag end fra ca. 50.000+ stk., anbefaler vi i stedet rotationsstansning.

Levering af emner

Brugskonteksten af den ønskede udstansning har stor indflydelse på spændet af leveringsmuligheder. Derfor er valget af både materiale og størrelsen på udstansning ikke helt uden betydning. Hos Alfast kan vi altid sikre dig en skræddersyet løsning inden for følgende emner:

  • Løse ark
  • Ruller
  • Gennemstansning
  • Fingerlift.

Vi står naturligvis altid klar til at rådgive dig allerede i vores indledende dialog i forhold til valg af materialer og emner. Vores emner kan du læse mere om nedenunder. Skal vi hjælpe dig med en løsning i fladstans? Så kontakt os via kontaktformularen eller ring til os på 86 10 93 00.

EMNER
LØSE ARK

Emner kan leveres som løse udstansninger – på et enkelt ark eller ark med et adspurgt antal emner.

RULLER

Emner kan leveres i opspolede ruller på henholdsvis 3” eller 6”-kerner.

GENNEMSTANSNING

Emnerne kan leveres, hvor dele af udstansningen gennemstanses, og restmaterialet fjernes.

FINGERLIFT

Emnerne kan leveres med en udstanset, limfri fingersnip, der forsimpler aftagningen af beskyttelsesmaterialet.