Mere end 20 års erfaring
Skræddersyede løsninger
Konkurrencedygtige priser

Skæring

Hos Alfast tilbyder vi også skæring og omspoling af både folie og tape. Idet de fleste folie- og taperuller kun leveres i standardbredder, kan en tilskæring af emnet ofte være nødvendigt. Med vores avancerede maskiner kan vi løse skæringsopgaver på helt ned til 2mm i bredden i de fleste materialer. Vores maskiner har en digitalt styret præcision på 0,1 mm, hvorved vi sikrer et præcist resultat.

Med vores mange år i branchen har vi erhvervet os kompetencerne til at løse enhver opgave inden for skæring. Dette gælder også avancerede forespørgsler. Så kontakt os gerne, hvis du står med en specifik opgave inden for skæring eller omspoling.

Omspoling

Ligesom rullerne ofte leveres i standardbredder, bliver de typisk også leveret i standardlængder. Hos Alfast tilbyder vi derfor også omspoling af ruller, så de passer til dine specifikationer. Vi omspoler rullerne til ruller på et færre antal meter, så vores leveringer kan efterkomme netop dine ønskede rullelængder. Med vores avancerede skæremaskiner har vi kapaciteten til både at skære og omspole på samme tid. Hos os får du en totalløsning, der altid er skræddersyet til dine behov.

Vi benytter os af to forskellige typer skæring, som du kan læse mere om nederst på siden. Skal du i stedet bruge en anden type skæring, er dette også noget, vi kan klare. Kontakt os via kontaktformularen og hør mere om, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Laminering

Foruden skæring og omspoling tilbyder vi også mulighed for laminering af diverse materialer. Her kan vi gennem laminering blandt andet kombinere forskellige produkter til ét samlet slutprodukt eller sikre dobbelt beskyttelse af dit produkt.

Skal vi hjælpe dig med skæring eller omspoling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 86 10 93 00 eller via vores kontaktformular.

Eksempler på Skæring
REWIND-SLITTER MASKINE

Modsat ‘salamiskæringen’ har denne til formål at skære materialet under omspoling.

LOG-RULLE SKÆRING

Bedre kendt som ‘salamiskæring’, der betegner en opdeling af rullen uden omspoling.